Gratis kursus

One size does not fit all

Derfor udvikler vi skræddersyede digitale og blended learning-forløb. Bl.a. i tæt samarbejde med nogle af landets største organisationer på tværs af brancher. 

Vi kan også hjælpe jer.  

Få 15 minutters gratis konsultation

Digitale læringsforløb - fuldt tilpasset jeres behov

Vi skaber helt unikt indhold og fuldstændigt skræddersyede forløb, der svarer på jeres konkrete behov og ønsker.  

Vi har hjulpet både små og store organisationer: F.eks. i forbindelse med:

  • Implementering af et nyt system
  • Udruldning af ny strategi
  • Pre- og onboarding
  • Indføring i nye planer, arbejdsgange og processer
  • Opkvalificering af medarbejdere

"Den gammelkendte model for uddannelse, hvor der kun undervises, når alle kan mødes i et undervisnings- eller kursuslokale, er ikke længere tilstrækkelig. Det imødekommer ikke det meget høje tempo, vi skal lære og tilegne os ny viden."  

Dansk Industri

Derfor skal I bruge digital læring

Tendenserne siger: Resourcer frem for kurser.  

 

Undersøgelser peger på, at e-læring er 5 gange så effektivt som almindelige kurser. Bl.a. fordi jeres medarbejdere kan tage de digitale forløb, når det passer dem bedst, og fordi de kan se det hele igen og igen, hvis noget glipper.   

Samtidig skal jeres medarbejdere ikke tage hele dage ud af kalenderen eller bruge tid på transport, og de kan se forløbets moduler løbende, som det passer ind i deres arbejdsdag. 

Kontakt os og hør mere

En Virtio-proces

Et skræddersyet forløb udvikles i tæt samarbejde med jer.
Her er nogle af de steps, der vil være i en proces.

Formål, KPI'er og modtagere

Valg af konkrete indholdselementer og udformning afhænger fuldstændig af, hvad der skal læres og i hvilken sammenhæng, det skal foregå. Derfor arbejder vi altid med at definere formål, KPI'er og modtagere, før vi går i gang. 

Workshops og træning 

Når formål og modtagere er på plads, afvikler vi workshops, hvor vi rådgiver om og arbejder konkret med indhold, opbygning og forløb. Form og indhold må hænge sammen. Vi træner desuden undervisere og/eller eksperter. Ligesom vi forbereder produktionen. 

Produktion og post-produktion

Når planen er lagt, bringer vi hele vores topprofessionelle produktionsapparat i spil og får produceret videoer, arbejdsmateriale samt evt. animationer og andre elementer. 

Platform, hosting og læring

Vi tilbyder at hoste alle digitale forløb på vores virtuelle platform inkl. tracking. 
Hvis I har eget LMS, leverer vi naturligvis også i rette format. Desuden er det muligt at tilvælge en vedligeholdelsespakke, så jeres forløb altid er up-to-date. 

Få gratis rådgivning

Skriv dine oplysninger og lidt om jeres behov. Vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde ud, hvordan vi konkret kan hjælpe jer.   

Ud af kursuslokalerne, ind i virkeligheden

Show, don't tell. Med video skaber vi nærvær og bringer virkeligheden direkte ind på skærmen. 

 

Som mennesker lærer vi bedst af andre. Vi laver alle formater - animation, quiz osv., men alt tager udgangspunkt i video. Fordi vi med video kan vise virkeligheden, som den er. 

Vi bestræber os altid på, at man i vores digitale læring skal møde et menneske - ikke kun en PowerPoint eller animation. 

Alle forløb består typisk af flere elementer: F.eks. undervisning, interview og cases.

Vi laver tests og opgaver i den udformning og det omfang, der er behov for det.

Desuden tilbyder vi Live Q&A's i TV-kvalitet. 

Brug vores eksperter

Hvis I ønsker det, kan vi bruge vores eksperter som underviser i jeres forløb.

Vi har flere af landets førende eksperter inden for ledelse, kommunikation og  samarbejde tilknyttet, og de står klar til at hjælpe, hvis I har brug for det. 

Benjamin Rud Elberth

Digital og politisk kommunikation

Mette Højen

Formidling, retorik og performance

Emilia van Hauen

Sociologi, ledelse, fællesskaber og kvinder

White label

Få det skræddersyede forløb tilpasset med skin og eget logo, når I bruger vores platform. 

Der er også mulighed for lukkede communities og/eller fælles kommentarfunktion, så kun jeres medarbejdere kan diskutere sammen.

Skal vi lave blended learning?

Blended learning styrker læringen i både det digitale og fysiske rum

Fordelen ved blended learning er, at man kan skabe lærings- og udviklingsforløb med en blanding af digitale og fysiske elementer. Det giver medarbejderen mulighed for kontinuerligt at arbejde med en proces, et emne eller en kompetence. 

Med digital læring kan man lettere stille et sæt af ressourcer - videointerviews, dokumentarer, øvelser, links -  til rådighed. Ovenikøbet gøre det i en mere engagerende og afvekslende form.

Og så blander man det med fysiske workshops, sparring eller sociale arrangementer. På den måde væves det fysiske og det digitale sammen til et nyt stof, som giver bedre udbytte for jeres medarbejdere. 

Hvordan kan I bruge digital læring?

Bliv ringet op og få et 15 minutters telefonmøde med gratis inputs til, hvordan I skaber gladere, bedre og mere effektive medarbejdere gennem et skræddersyet forløb.

Få 15 minutters gratis konsultation