Erhvervslivets digitale kursusportal

E-læring er en del af fremtiden for alle organisationer. For læring er lig med vækst. Virtio giver organisationer og deres ledere og medarbejdere et kompetenceløft - på den mest effektive, fleksible og udbytterige måde.

 

I forhold til traditionelle kurser, er Virtios digitale kurser:

  • Mere effektive: Undersøgelser peger på, at e-læring er 5 gange så effektivt som almindelige kurser. Bl.a. fordi jeres medarbejdere kan tage vores kurser, når det passer dem bedst, og fordi de kan se modulerne igen og igen, hvis noget glipper.   
  • Tidsbesparende: Jeres medarbejdere skal ikke tage hele dage ud af kalenderen eller bruge tid på transport, og de kan se kursets moduler løbende, som det passer ind i arbejdsdagen.
  • 100% videobaserede: Det giver nærvær og dermed større udbytte for jeres medarbejdere.
  • En god investering: IBM har opgjort, at hver gang de bruger 1 dollar på virtuel læring, får de 30 dollars igen i øget produktivitet.
  • Billigere: I sparer transport, forplejning og logi.
    Ligesom prisen på vores digitale kurser er lavere end traditionelle kurser.

Fuldt tilpasset løsning

Med en årslicens til et eller flere kurser, sætter vi det hele op, så det matcher jeres virksomhedsprofil. I får en fuldt tilpasset løsning med customized skin, logo, personligt login, løbende rapportering og eget, lukket community udelukkende til jeres medarbejdere. 

Kontakt os

De bedste undervisere

Virtio har ingen fastansatte underviserne, men håndplukker de bedst kvalificerede inden for hvert enkelt emne. Det vil sige, at vores kursister får direkte adgang til de skarpeste profiler og al deres viden og erfaring. Samtidig er det undervisere, der taler dansk og kender den lokale kontekst. 

"Den gammelkendte model for uddannelse, hvor der kun undervises, når alle kan mødes i et undervisnings- eller kursuslokale, er ikke længere tilstrækkelig. Det imødekommer ikke det meget høje tempo, vi skal lære og tilegne os ny viden."

Dansk Industri

Kort fortalt - masser af fordele

100% digitale

Kurserne er 100% digitale og on-demand, så de kan passes ind i en travl hverdag

Certifikat

Kurserne afsluttes med en eksamen. Består man, får man et certifikat tilsendt direkte efter

Håndgribeligt

Den nye læring kan let kobles direkte til dagligdagen og tilpasses det øvrige arbejde

Community

Kommentér og del erfaringer med andre kursister undervejs i kurset

Ekstramateriale

Hvert kursus har et stort ekstramateriale til download med øvelser, værktøjer, refleksioner, modeller, egne noter og ekstra pointer

15+ videomoduler

Alle kurser består af 15+ videomoduler med undervisning og interviews

Igen og igen

Vend tilbage og se modulerne igen og igen - ligesom downloadmaterialet kan hentes ned og tages med

Ingen mødepligt

Man skal ikke møde op, og kurserne har hverken start- og slutdato. Der er altså ingen transportid eller -omkostninger

Vil du have et kig bag scenen? 

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig og din organisation med - hvordan kurserne ser ud, og hvad vi tilbyder? Udfyld formularen, og så kan vi sammen finde et tidspunkt, hvor vi kan vise dig rundt bag scenen. 

Det er også muligt at få et gratis log-in, så du selv kan bevæge dig rundt og lære underviserne og Virtio bedre at kende. 

Vi ringer dig op

Kontakt os nu eller skriv dit telefonnummer. Så kontakter vi dig inden 1 time

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.