Fra fysisk undervisning til digital læringsrejse

Vi har omlagt et af fagforeningen, HKs, mest populære fysiske kurser - "Fremtidens HKer" - til et fuldt, digitalt forløb.

 

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe Jer?
 

HK fremtidssikrede deres mest populære fysiske kursus.

 

Vi skabte de digitale rammer, som HK selv fyldte ud. Og vi sikrede, at det færdige digitale forløb opfylder læringsmål og samtidig er varieret, dynamisk og underholdende. 

Vi har været med i hele processen. Fra strategi til færdig levering af forløb til HKs eget LMS. Undervejs arbejdede vi bl.a. grundigt med, at det faglige indhold kom i de rette digitale formater. 

Virtios proces

Skarp strategi

Vi lagde strategien, så det digitale forløb overholdt læringsmålene, og fortsat var meritgivende til uddannelse på akademiniveau. 

Professionel produktion

Ud fra planen producerede vi alle elementer: Video, cases, interviews, podcasts, øvelsesmateriale mv. 

 

Tæt samarbejde

I hele processen satte vi os dybt ind i formål og målgruppe: Hvad skal læres, og hvem skal lære det? Det gav et meget tæt og tillidsfuldt samarbejde med HK. 

Indhold og form passer sammen

På baggrund af strategien skabte vi en komplet plan for indhold og læringselementer, så det faglige indhold altid havde den optimale digitale form. 

Engagerende digital læringsrejse

Vi sammensatte det færdige forløb ud fra nyeste viden om digital indlæring. Stor variation i indhold og formater og med mange interaktive elementer. 

Merit til uddannelse på akademiniveau

Det var afgørende for HK, at det digitale forløb - ligesom det fysiske kursus - kunne give merit til kommunommodulet ”Fremtidens digitale administration” hos Komponent - kommunernes kompetencecenter.

Derfor indgik vi i tæt dialog med Komponent, som godkendte den strategi og plan, vi havde lagt for transformationen. 

Fuldstændig som med det fysiske kursus, hjælper det digitale forløb altså HKs medlemmer med at videreuddanne sig hurtigere.

Kom med på den digitale bølge?

Lad os kontakte dig, så vi sammen kan finde ud, hvordan I digitaliserer jeres kompetenceudvikling. 

"Det nye onlineforløb åbner op for mange flere muligheder for vores medlemmer, som de kan bruge til at dygtiggøre sig. Det er en helt unik mulighed, for der findes ikke tilsvarende kurser andre steder."

Lene Roed, Formand HK Kommunal

Udover HK har vi også hjulpet bl.a.

Opnå fordelene ved moderne læring

Book et møde, og lad os komme med bud på, hvordan I bruger digital og blended læring til at skabe gladere, bedre og mere effektive medarbejdere eller medlemmer. Eller styrke relationen til jeres kunder/medlemmer. 

Book et møde nu

Vi er klar til at hjælpe jer

Ræk ud, og lad os sammen blive kloge på, hvordan I opnår fordelene ved moderne læring. 

Frederik Lindhardt

Director of learning

[email protected] | 5331 3619 | 

Frederik Juulstrup

Creative Director

| [email protected] | 4062 7353 | 

Thor Arsinevici

Business development manager

| ta@virtio.dk |2226 0300