Arbejd bedre (sammen) på distancen

 

Kursus - digitalt og on-demand:

Distancesamarbejde 

Med Anne Birgitte Lindholm

12 råd til dig og din leder: Skab mere tillid på distancen
Download nu - og modtag endnu mere viden om og inspiration til distancesamarbejde i den kommende tid. 

Få styrket samarbejdet og opnå bedre arbejdsmiljø og resultater

Det er til, dig, der arbejder eller har kollegaer/samarbejdspartnere på distancen – med distance mener vi både fysisk distance og tidslig distance (tidszoner, skiftehold mv.) I kurset får du indsigt i de vilkår, der gør sig gældende, når man (sam)arbejder på distancen. Og du lærer, hvad der skal til for at skabe bedre kommunikation, de rette forventninger og mere tillid. Kort sagt får du viden og værktøjer til at gøre distancesamarbejdet mere frugtbart.

Masser af viden og øvelser

Kurset i Distancesamarbejde indeholder mere end 25 videomoduler. Alle modulerne er korte, og sammen med videoerne får du din helt egen workbook fyldt med noter, øvelser, værktøjer og mere viden. 

100% digitalt kursus

 Du skal ikke møde op nogen steder, og du kan begynde med det samme. Samtidig kan du tage kurset og de enkelte moduler når du vil, og lige så mange gange, du ønsker.

 

Giv mig adgang nu

Du får et certifikat

Når du har været alle modulerne igennem, venter til slut en eksamen. Og når den er overstået, får du tilsendt et certifikat som bevis (til dit CV eller din chef) for din nye viden - præcis som ved traditionelle kurser.

Få en forsmag

Modul 2 Forskellige former for distance

Interview Om mytedannelser på distancen

Interview Om at arbejde hjemmefra

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte er en af landets absolut skarpeste profiler ud i arbejde på distancen – både distancesamarbejde og distanceledelse. 

Hun har mere end 12 års erfaring som top- og mellemleder, senest som vicedirektør i Folketingets administration. 
De seneste 10 år har hun været selvstændig udviklings- og erhvervskonsulent i Praxis Consult. Her hjælper hun nogle af landets fremmeste organisationer (f.eks. Novo, Ørsted og Landbrugsstyrelsen) og deres ledere og medarbejdere i at blive bedre til at lede, kommunikere og samarbejde på distancen.

Desuden er hun forfatter til en række bøger om ledelse – bl.a. ’Ledelse uden personaleansvar’ og ’Lederskab på distancen’.

Køb adgang

Hvad er Virtio?

Virtio giver virksomheder og organisationer, og deres ledere og medarbejdere, et kompetenceløft – på den mest effektive, fleksible og udbytterige måde.

Vi laver videobaserede online kurser og skræddersyede digitale læringsforløb inden for ledelse og kommunikation. Her møder du mennesker - ansigt til ansigt - der er nogle af landets dygtigste konsulenter. Sammen leverer vi kompetenceudvikling der, hvor folk er. 

Læs mere om Virtio

"Jeg troede ikke, at jeg ville blive glad for et online kursus. Men det giver super god mening at lære om distancesamarbejde uden at være afhængig af at møde op på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt - jeg kan styre det fuldstændig selv og tage kurset, når det lige passer."

Mette Højsager Damgaard
Marketing Manager, Pack Tech
Close

50% Gennemført

Lad os vise dig kurset

Skriv dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Du er også mere end velkommen til at bruge chatten til højre, hvis du har spørgsmål.