Udnyt LinkedIn og skab mere værdi

 

100% digitalt kursus i LinkedIn for ledere med Benjamin Rud Elberth

3 klumrefejl, du ikke vil begå
Skriv dig op og modtag en guide med 3 klumrefejl, du ikke vil begå på LinkedIn. Så modtager du samtidig  flere gode råd i de kommende uger. 

Skab synlighed og stærke relationer: Digitalt kursus i LinkedIn for ledere

2,2 millioner danskere og stigende aktivitet. Der er masser at komme efter som leder på LinkedIn. I dette digitale kursus fra Virtio lærer du alt om at være tilstede på LinkedIn: Om at styrke dit personlige brand, skabe synlighed og etablere og udbygge vigtige relationer. LinkedIn er stort i Danmark og derfor en platform, der kan skabe resultater og effekt for dig og din forretning.

Masser af viden og øvelser

LinkedIn for ledere indeholder mere end 15 videomoduler. Alle modulerne er korte, og sammen med videoerne får du din helt egen workbook fyldt med noter, øvelser, værktøjer og mere viden. 

100% digitalt kursus

 Du skal ikke møde op nogen steder, og du kan begynde med det samme. Samtidig kan du tage kurset og de enkelte moduler når du vil, og lige så mange gange, du ønsker.

 

Få adgang nu

Certifikat

Når du har været alle modulerne igennem, venter til slut en eksamen. Og når den er bestået, får du tilsendt et certifikat som bevis (til dit CV eller din chef) på din nye viden - præcis som i traditionelle kurser. 

Interview Skal ledere mene noget?

Modul 2 Opygning af profil

Interview Er visitkortet dødt?

Benjamin Rud Elberth

Benjamin ved kort sagt alt, hvad der er værd at vide om sociale medier. 

Til dagligt er han direktør i eget bureau, Elberth Kommunikation, som hjælper ministerier, politiske partier, kommuner, regioner, styrelser og interesseorganisationer med alt inden for PA, PR og salg. 

Desuden er han gæsteforelæser på Københavns Universitet, har en Master i Cross-Media Communication og er mediernes go-to-guy, når det gælder digitale emner.

Køb adgang

Hvad er Virtio?

Virtio giver virksomheder og organisationer, og deres ledere og medarbejdere, et kompetenceløft – på den mest effektive, fleksible og udbytterige måde.

Vi samarbejder med landets dygtigste eksperter, og alle vores kurser er udviklet på baggrund af den seneste forskning inden for e-learning og virtuel kommunikation. 

Læs mere om Virtio

"Masser at hente - selv for erfarne LinkedIn-brugere (også selvom man ikke er leder). Derudover er kurset virkeligt godt skruet sammen og nemt at gå til med øvelser osv. Alt i alt: Super, digital oplevelse. "

Mette Højsager Damgaard
Marketing Coordinator
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.