Kompetenceudvikling på den smarteste måde.

Vi laver online-kurser og skræddersyede digitale forløb. Få udvidet horisonten. Bliv klogere på din rolle. Skab større resultater. Og gør det når og hvor, det passer dig.

Virtio er online læring

Vores tilgang til online læring er enkel: Det er fleksibelt og effektivt - uden at gå det mindste på kompromis med kvalitet og faglighed. Det er online, men alt andet end light

Vi laver e-læring, som er let at gå til, og som samtidig har masser af tyngde. Vi samarbejder med nogle af landets dygtigste inden for ledelse og kommunikation. Der er med andre ord garanti for tårnhøj faglighed. 

Fordi det er digitalt, er der samtidig fuld fleksibilitet. Du tager kurserne når og hvor du vil. Og downloader det omfattende øvelsesmateriale til videre brug. 

Alle kurser er video

Vi mennesker lærer af andre mennesker. Det har vi altid gjort. 

Hos os er der ingen kedelige PowerPoints. Der er ingen omstændige webinars. Til gengæld møder du et menneske, der er førende ekspert indenfor sit felt, og som samtidig brænder for at formidle sin viden og erfaringer videre, så du bliver klogere. 

Vores kurser er danske 

En grundlæggende forudsætning for at lære er fælles referencer - det gælder særligt virtuel læring. Derfor er alle kurser på dansk og fuld af danske cases, så du bedre kan omsætte de nye input direkte til din hverdag. Du skal ikke først ’oversætte’ fra en amerikansk eller engelsk kontekst.

Kontakt os og hør mere

Vi laver også skræddersyede forløb

Vores digitale forløb er fuldstændigt tilpasset ønsker og behov. Vi digitaliserer videnstunge processer i både den offentlige og privatesektor - med fokus på kompetenceudvikling, læringsmål og andre KPI’er for kursister og ledelse. Virtio har produktionsapparatet, det tekniske setup og ekspertisen til at omdanne offline viden til online læringsoplevelser.

E-læring på den rigtige måde

Vi laver online og videobaserede kurser, der i form og indhold leverer en oplevelse, der udgør et reelt alternativ til traditionelle kurser. Faglighed og fleksibilitet går hånd i hånd.

100% digitale

Kurserne er 100% digitale og on-demand, så de kan passes ind i en travl hverdag

Certifikat

Kurserne afsluttes med en eksamen. Består man, får man et certifikat tilsendt direkte efter

Håndgribeligt

Den nye læring kan let kobles direkte til dagligdagen og tilpasses det øvrige arbejde

Community

Kommentér og del erfaringer med andre kursister undervejs i kurset

Øvelsesmateriale

Hvert kursus har et stort øvelsesmateriale til download med opgaver, værktøjer, refleksioner, modeller, egne noter

15+ videomoduler

Alle kurser består af 15+ videomoduler med undervisning og interviews. Samtlige kurser kan også fås som 6-ugers forløb

Igen og igen

Vend tilbage og se modulerne igen og igen - ligesom downloadmaterialet kan hentes ned og tages med

Ingen mødepligt

Man skal ikke møde op, og kurserne har hverken start- og slutdato. Der er altså ingen transportid eller -omkostninger

Kontakt os og hør mere

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.