Forstå disruption - og udnyt det til din fordel

 

100% digitalt kursus i disruption med Tune Hein - forfatter til bestselleren "Disrupt eller dø"

Få en forsmag på kurset
Få adgang til 3 udvalgte videomoduler fra kurset - så er du allerede godt i gang med at få det maksimale ud af disruption. 

Giv mig en forsmag nu

Bliv rustet til fremtiden: Digitalt kursus i disruption

Disruption er en af tidens største buzzwords - og det med god grund. Begrebet dækker over hastige forandringer, der rammer alle på den ene eller anden måde, og det får konsekvenser (positive og negative) for dig og dit professionelle liv. Dette 100% digitale kursus er fuld af værktøjer, refleksionsøvelser og know-how, der til sammen gør dig i stand til at forstå og navigere i disruption. Når du er færdig med kurset, ved du, hvordan du udnytter forandringerne til din (og din organisations) fordel.

Få adgang nu

Masser af viden og øvelser

Disrupt dig selv gennem mere end 15 videomoduler. Alle modulerne er korte, og sammen med videoerne får du din helt egen workbook fyldt med noter, øvelser, værktøjer og mere viden. 

100% digitalt kursus

 Du skal ikke møde op nogen steder, og du kan begynde med det samme. Samtidig kan du tage kurset og de enkelte moduler når du vil, og lige så mange gange, du ønsker.

Ceritfikat

Når du har været alle modulerne igennem, venter til slut en eksamen. Og når den er bestået, får du tilsendt et certifikat som bevis (til dit CV eller din chef) på din nye viden - præcis som i traditionelle kurser. 

Modul #1 Introduktion til disruption

Modul #2: Disruption - en definition

Modul #3: Hvorfor kommer disruption?

Interview Et helt nyt tempo

Tune Hein

Tune er en af landets førende eksperter i disruption. Til daglig arbejder han i egen virksomhed som rådgiver inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter - nationalt og internationalt. 

Derudover er han forfatter til 8 bøger om ledelse, handlekraft og disruption. Bl.a. bestselleren "Disrupt eller dø" og senest "Disrupt dig selv". 

Tune er uddannet på DTU, CBS og IMD og har arbejdet i blandt andet Accenture og Right Management. 
Han skriver fast for Børsen Ledelse og bliver brugt bredt som rådgiver og ekspert, når det handler om morgendagens udfordringer. 

Læs mere

Hvad er Virtio?

Virtio giver virksomheder og organisationer, og deres ledere og medarbejdere et kompetenceløft – på den mest effektive, fleksible og udbytterige måde.

Vi er en kursusplatform med 100% digitale kurser inden for ledelse og kommunikation. Sammen med nogle af landets dygtigste konsulenter er vores mission at bringe kurser og kompetenceudvikling helt ind i den digitale tidsalder.

Læs mere om Virtio
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.