Præsentér bedre,
perform bedre!

Online kursus med Mette Højen

 
Få adgang nu

Online kursus i præsentationsteknik

Du kommer til at arbejde med alle aspekter af din mundtlige kommunikation. Kurset kommer med masser af konkrete værktøjer og løsninger på store og små kommunikationsudfordringer. Der er mange hands-on-øvelser inden for bl.a. storytelling, præsentation, stemmebrug, kropssprog og mødekommunikation, du kan tage i brug med det samme. Alt sammen gør det dig i stand til at flytte mennesker på bedste og mest effektive vis.

25+ videoer med indsigter, værktøjer og træningsøvelser

Modul #1: "Bare vær dig selv"

Modul #2: Troværdighed

Modul #3: Forskellige måder at påvirke på

Øvelse Power Circle

Mette Højen

Du lærer af den bedste: Mette Højen. Hun er en af landets skarpeste kommunikationseksperter.

Til dagligt rådgiver hun medarbejdere, bestyrelser og topledere i ind- og udland fra en bred vifte af organisationer som f.eks. PWC, Deloitte, KMD og Alm. Brand, så de skaber engagement, vinder kunder, skaber vækst – og giver store sorte tal på bundlinjen.

Derudover optræder hun i medierne som ekspert i toplederes og erhvervslivets retorik. Du er måske stødt på hende i Børsen, Millionærklubben, Business Class eller News og Co. på TV2 News. 

Eller også har du læst hendes anmelderoste bog "Erhvervsretorik." Den er oversat til engelsk, og Børsen skrev således om den: "Grønspættebogen for erhvervsfolk der skal skabe tillid, flytte mennesker og aktiekurser." 

Og nå ja, så har hun mødt og diskuteret talers betydning og retorisk tænkning med ham, alle talere drømmer om at blive: Barack Obama.

 

Masser af viden og øvelser

Præsentationsteknik indeholder mere end 25 videomoduler. Alle modulerne er korte, og sammen med dem får du et omfattende øvelsesmateriale: Din helt egen "workbook" fyldt med opgaver, øvelser, værktøjer og viden.

Online kursus

Du skal ikke møde op nogen steder, og du kan begynde med det samme. Workbook'en kan downloades og tages med. Du får en videnspakke, hvor fleksibilitet går hånd i hånd med kvalitet og faglighed. 

Certifikat

Når du har været alle modulerne igennem, venter til slut en eksamen. Og når den er bestået, får du tilsendt et certifikat som bevis (til dit CV eller din chef) på din nye viden - præcis som i traditionelle kurser. 

700 DKK eksl. moms

Skal HELE din organisation have styrket den personlige kommunikation?

Udfyld formularen, så kan vi sammen finde et tidspunkt, hvor vi kan vise dig kurset, platformen og hvordan vi kan hjælpe jer. 

Du kan også købe flere kurser på en gang. Eller vi kan lave en skræddersyet online løsning til din organisation. 

 

Hvad er Virtio?

Virtio er digital læring. Vi giver virksomheder og organisationer, og deres ledere og medarbejdere, et kompetenceløft – på den mest effektive, fleksible og udbytterige måde. Kort sagt: Kompetenceudvikling, hvor folk er. 

Vi laver online-kurser inden for ledelse og kommunikation. Vi laver skræddersyede digitale læringsforløb. Vi laver digitale LIVE-events. 

Læs mere
Close

50% Gennemført

Lad os vise dig kurset

Skriv dine oplysninger, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Du er også mere end velkommen til at bruge chatten til højre, hvis du har spørgsmål.