Sådan skaber du værdi på LinkedIn

Styrk dit personlige brand! Og skab værdifulde relationer!

Lær alt om at være tilstede på LinkedIn: Om at styrke dit personlige brand, skabe synlighed og etablere og udbygge vigtige relationer. LinkedIn er stort i Danmark og derfor en platform, der kan skabe resultater og effekt for dig og din organisation.

Kurset henvender sig til...

...dig, der er leder - uanset om du er topleder, mellemleder eller projektleder. Et aktivt LinkedIn-liv kan gavne både eksternt og internt. 

I kurset får du:

Lige nu er 2,2 millioner danskere på LinkedIn, hvilket gør platformen til et oplagt sted at understøtte dine forretningsmål. Det handler i sidste ende om effekt og bundlinje. 
Du kommer igennem en række moduler, hvor du bliver helt skarp på, hvordan du bedst kommer i gang med og udnytter LinkedIn til at skabe synlighed, salg og stærke relationer.

I løbet af 18 moduler lærer du helt konkret, hvordan man gør. Kurset indeholder bl.a.:

  • Udførlig guide til at bygge din profil mest effektivt op. 
  • Social selling - hvad det er og hvordan du bruger det. 
  • Vejen til at skabe og udbygge relationer. 
  • Gode råd til at finde din egen stil og tone. 
  • Alt om det gode opslag. 
  • Værdien i at udgive LinkedIn-artikler, og hvordan det skal gøres. 
  • Alle de klumrefejl, du ikke vil begå. 
  • Masser af eksempler på danske ledere, der gør det godt på LinkedIn.
  • Viden om, hvordan du går fra det fysiske møde til det virtuelle (og den anden vej). 

Samtidig får du også viden, gode råd, refleksionsspørgsmål, mere inspiration og guides - alt sammen samlet i din egen, personlige Workbook, du kan tage med dig videre, også når kurset er slut. 

Du bliver kort sagt klædt på til at være til stede på LinkedIn på den bedste og mest resultatgivende måde - uanset om det handler om at styrke dit brand, din organisations brand eller om at skabe nye, afgørende relationer. 

Efter du har afsluttet kurset får du et Diplom som bevis på, at du har gennemført.

Virtios on-demand-kursus = Ny viden, nye værktøjer når du vil, hvor du vil. Leveret af Danmarks dygtigste eksperter. 

---

Benjamin Rud Elberth er din underviser. Han er en af landets absolut skarpeste profiler ud i digital tilstedeværelse - kommunikation, PA, PR.

Han er tidligere digital chef for Socialdemokratiet. Nu er han direktør i eget bureau, Elberth Kommunikation, som hjælper ministerier, politiske partier samt ledere, politikere og sportsfolk med at styrke synlighed og troværdighed og samtidig flytte magt, salg og holdninger digitalt. 

Desuden er han gæsteforelæser på Københavns Universitet, har en Master i Cross-Media Communication og er mediernes go-to-guy, når det gælder digitale emner. 

 

Workbook'en du får med

Close

Viden findes der masser af!

Det er bare langt fra det hele der er relevant. 

Derfor vil vi gerne høre Jer om hvilke behov I står overfor, og så finder vi en Danmarks bedste eksperter der kan lave et kursus netop om det. 

Og vælger vi at producere Jeres idé, belønner vi med 10 gratis licenser til vinderne. Samlet værdi 25.000,-

I har behovet - vi har eksperterne.