Præsentér bedre - perform bedre

Online kursus i præsentationsteknik og personlig kommunikation. 

At kommunikere er en forretningskritisk disciplin, der, hvis det bliver gjort godt og effektivt, får alt til at stige: Arbejdsglæde, karrierer, bundlinjer og aktiekurser. På dette online kursus lærer du, hvad der skal til for at brænde igennem med din kommunikation. 

Kurset er spækket med konkrete værktøjer og løsninger på hverdagens kommunikationsudfordringer.

Der er mange hands-on-øvelser inden for bl.a. storytelling, præsentation, stemmebrug og kropssprog, du kan tage i brug med det samme. 

Alt sammen giver det dig bedre troværdighed, mere klar tale og større gennemslagskraft. Evnen til at kunne kommunikere effektivt og stærkt i enhver situation guld værd. 
 

Kurset henvender sig til...

...dig, der vil styrke din personlige kommunikation og din evne til at tale klart og huskbart. Du er f.eks. projektleder, specialist, leder, thought-leader, topleder eller bestyrelsesmedlem.

Med andre ord: Uanset din rolle, faglighed eller stilling, vil du gerne være mere bevidst om og bedre til at holde oplæg, lave præsentationer, styre møder og brænde igennem. 

I kurset får du:

Dette kursus indeholder mere end 25 videomoduler med dybdegående indsigt i mundtlig kommunikation og dens vilkår og udfordringer. Det handler især om at kunne komme til pointen, opbygge tillid, troværdighed, skabe relationer og sikre eksekvering. Det lærer du her. 

Kurset er fyldt med træningsøvelser, guides, opgaver og refleksionsspørgsmål, som du arbejder med løbende. 

Undervejs lærer du: 

 • Alt om troværdighed, og hvordan du opbygger den
 • At bruge storytelling målrettet i din kommunikation
 • At analysere enhver situation og tilpasse din kommunikation derefter
 • At finde vinkler og argumenter, der overbeviser
 • Alt om retoriske tale- og ordfigurer
 • At disponere dine taler og oplæg på den mest overbevisende måde
 • At formidle det komplekse enkelt og forståeligt
 • At få det meste ud af både interne og eksterne møder
 • Alt om tempo, pauser og stemme
 • At bruge kropssprog mest hensigtsmæssigt
 • Alt om PowerPoints: Design af slides og optimal brug
 • At træne din kommunikation med mest mulig effekt

Du kommer kort sagt igennem alt omkring mundtlig kommunikation - både præsentationer, indlæg og møder - så du bliver husket og skaber den ønskede effekt. 

Efter du har afsluttet kurset, får du et Certifikat som bevis på, at du har gennemført.

Workbook:

Udover videoerne vil du under hvert modul kunne downloade din egen, personlige workbook. Heri ligger: Mere viden, yderlige inspiration, mange modeller og værktøjer samt masser af refleksionsspørgsmål. Og så er den også fyldt med konkrete opgaver, du skal løse undervejs. 

Workbook'en samler med andre ord de vigtigste ting fra kurset, så du kan tage dem med dig videre, også når kurset er slut. 

---

Mette Højen er din ekspert. Hun er en af landets skarpeste kommunikationseksperter - det vidner hendes kometkarriere i rådgiverbranchen om. Hun er f.eks. at finde på Berlingskes Talent 100-liste. 

Til dagligt rådgiver hun medarbejdere, bestyrelser og topledere i ind- og udland fra en bred vifte af organisationer som f.eks. PWC, Alm. Brand, KMD og Danmarks Radio, så de skaber engagement, vinder kunder, skaber vækst – og giver store sorte tal på bundlinjen.

Derudover optræder hun jævnligt i medierne som ekspert i toplederes og erhvervslivets retorik. Bl.a. Børsen, Millionærklubben og Business Class på TV2 News.  

Og så er hun forfatter til den anmelderoste bog "Erhvervsretorik" - om personlig kommunikation og præsentationsteknik, som er oversat til engelsk, og som Børsen skrev således om: "Grønspættebogen for erhvervsfolk der skal skabe tillid, flytte mennesker og aktiekurser." 

 

 

Close

Viden findes der masser af!

Det er bare langt fra det hele der er relevant. 

Derfor vil vi gerne høre Jer om hvilke behov I står overfor, og så finder vi en Danmarks bedste eksperter der kan lave et kursus netop om det. 

Og vælger vi at producere Jeres idé, belønner vi med 10 gratis licenser til vinderne. Samlet værdi 25.000,-

I har behovet - vi har eksperterne.