Præsentér bedre - perform bedre

Mette Højens digitale kursus i præsentationsteknik og personlig kommunikation er på vej! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyt, så snart kurset er klar.

Kurset vil være spækket med konkrete værktøjer og løsninger på hverdagens kommunikationsudfordringer – og der er garanti for effekt med det samme. 

---

Mette Højen er din ekspert. Hun er en af landets skarpeste kommunikationseksperter - det viser hendes kometkarriere i rådgiverbranchen med al tydelighed. 

Hun har bl.a. rådgivet advokater, bestyrelser og topledere i ind- og udland fra en bred vifte af organisationer som f.eks. McDonald’s, Nordea og Bruun & Hjejle Advokater, så de skaber engagement, vinder kunder, skaber vækst – og giver store sorte tal på bundlinjen.

Mette spiller desuden trompet - og bruger musikken og retorikken sammen i perfekt harmoni.

Og nå ja, så er hun at finde på Berlingske Business Talent 100-liste over unge erhvervstalenter og på Børsens blog, hvor hun skriver fast om erhvervsretorik. Hun er også oplægsholder på flere konferencer - bl.a. Nordic Business Forum. 

Derudover har hun skrevet den anmelderoste bog "Erhvervsretorik" - om personlig kommunikation og præsentationsteknik, som er oversat til engelsk, og som Børsen skrev således om: "Grønspættebogen for erhvervsfolk der skal skabe tillid, flytte mennesker og aktiekurser." 

 

 

Close

🌟Er du på valg i 2019? 🌟

Eller kender du nogen som er?

Så er det her kurset, der giver dig den dokumenterede metode til at få stemmer.

Vi sælger de første 50 kurser til 1995,- Herefter stiger prisen til 2495,- Skynd dig at kom igang, og start med at vind stemmer og indflydelse.