Sådan transformerer du organisationen

Udnyt fremtiden! Transformér din virksomhed nu. På dette kursus får du indsigt i, hvad der venter, så du kan optimere og skabe digital transformation i din organisation. 

I dette 100% digitale kursus lærer du at se mønstrene og forstå substansen i disruptionDu lærer bl.a. om de forskellige understrømme, teknologier og forretningsmodeller, der til sammen driver disruption. Og så lærer du, hvordan det påvirker dig og din organisation - for disruption vil komme til alle brancher, det handler om at være klar. 

Kurset henvender sig til...

...ledere eller nøglepersoner, som vil spille en rolle i sin organisations omstilling til fremtiden. 

For det er vigtigt at gøre sig klart, hvad disruption betyder for jer; hvilke scenarier I kan forvente, og hvordan I lægger en plan, så I står robust. 

I kurset får du: 

Kurset indeholder en række videomoduler med dybdegående indsigt i disruption - de vilkår, udfordringer og muligheder det medfører. Du får masser af konkrete eksempler på, hvordan disruption kan se ud i forskellige brancher. 
Du bliver samtidig klædt på til at gennemgå en personlig udvikling - for hvis disruption er spørgsmålet – så er transformation svaret (på alle niveauer). 

Undervejs lærer du: 

  • At forstå substansen i disruption - hvad er det og hvorfor
  • At skelne mellem de forskellige teknologier, der er med til at drive udviklingen 
  • At spotte nye forretningsmodeller
  • At indarbejde de nye forretningsmodeller i jeres organisation
  • At alle brancher bliver påvirket - også den offentlige sektor
  • At se på dit arbejde og din organisation med nye, fremtidsrettede briller
  • At tænke ledelse på en ny måde
  • At blive forandringsparat og klar på det nye
  • At få overblik over dine personlige kompetencer og se muligheder for opkvalificering
  • At disrupte dig selv og udvikle dig personligt! 

Du kommer kort sagt igennem alt om disruption: Vilkår, strømninger, teknologier, udviklingsmuligheder og personlig forandring, så du og din organisation bliver bedst muligt rustet til en forandringsproces, som allerede er i fuld gang. 

Efter du har afsluttet kurset får du et Certifikat som bevis på, at du har gennemført.

Workbook:

Udover videomodulerne vil du under hvert modul kunne downloade din egen, personlige workbook. Heri ligger: Mere viden, yderlige inspiration, mange modeller og værkøjer samt. masser af refleksionsspørgsmål. Og så er den også fyldt med konkrete opgaver, du skal løse undervejs. 

Workbook'en samler med andre ord de vigtigste ting fra kurset, så du kan tage dem med dig videre, også når kurset er slut. 

Læring = vækst!

Virtios on-demand-kursus = Ny viden, nye værktøjer når du vil, hvor du vil. Leveret af Danmarks dygtigste eksperter.

---

Tune Hein er din ekspert. Han er en af landets førende eksperter i disruption. Faktisk bliver han kaldt "Disruptions Grand Old Man."

Til daglig arbejder han i egen virksomhed som rådgiver inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter - nationalt og internationalt. 

Derudover er forfatter til 8 bøger om ledelse, handlekraft og disruption. Bl.a. bestselleren "Disrupt eller dø" og senest "Disrupt dig selv". 

Tune er uddannet på DTU, CBS og IMD og har arbejdet i blandt andet Accenture og Right Management. 
Han skriver fast for Børsen Ledelse og bliver brugt bredt som rådgiver og ekspert, når det handler om morgendagens udfordringer. 

Tunes bestseller om disruption. 

Close

🌟Er du på valg i 2019? 🌟

Eller kender du nogen som er?

Så er det her kurset, der giver dig den dokumenterede metode til at få stemmer.

Vi sælger de første 50 kurser til 1995,- Herefter stiger prisen til 2495,- Skynd dig at kom igang, og start med at vind stemmer og indflydelse.