Håndtér stress - få mere overskud

Lær at træne din hjerne og have det rette fokus. Skab bedre work/life balance. Og bliv mere bevidst om dine egne tanker, så du får mere overskud og mindre stress. Lær også om taknemmelighed, der er blevet kaldt ’livets hemmelighed’ og ’nøglen, der åbner alle døre’.

Kurset henvender sig til...

Dig, der kender til, at tankerne kører på højtryk. Manglende ro, nærvær og koncentration. Lange to-do lister både på arbejdet og derhjemme. Mails og opkald, der vælter ind. Afbrydelser og stadig flere opgaver, der fjerner fokus fra alt det du i forvejen skulle nå.

I kurset får du:

Du får gennem 25 videomoduler masser af indsigter, modeller og teknikker, der kan nedsætte stress - både på jobbet og i hjemmet. 

Du lærer om Taknemmelighed - den mest effektive vej til mindre stress og større mentalt overskud. Al forskning viser nemlig, at taknemmelighed øger overskuddet og giver mere livskvalitet. Taknemmelighed er et valg og en tankegang, der både neurologisk og sociologisk set kan ændre dit livssyn og dermed din hverdag. 

Du lærer: 

  • At sætte de rette forventninger og undgå usikkerhed 
  • At vide, hvordan din hjerne arbejder – og ofte overarbejder
  • At forstå og håndtere følelser i det professionelle rum
  • At udvikle et godt og frugtbart kollegaskab
  • At anvende viden om persontyper til at skabe et bedre og mindre stresset arbejdsmiljø
  • At sove bedre - for dårlig og manglende søvn giver mindre overskud og gør det sværere at være taknemmelig
  • At skabe en bedre work/life-balance - eller bare: Life-balance

Desuden indeholder kurset masser af enkle og effektive mentaltræningsøvelser, du kan lave i løbet af arbejdsdagen, på vej i bilen eller lige inden, du lægger hovedet på puden.

Du bliver kort sagt klædt på til at blive bedre til at sige til og fra, styrke samarbejdet med dine kollegaer og styre dine tanker og følelser, så de ikke stresser dig unødigt. 

Efter du har afsluttet kurset får du et Certifikat som bevis på, at du har gennemført.

Workbook:

Udover videomodulerne vil du under hvert modul kunne downloade din egen, personlige workbook. Heri ligger: Mere viden, yderlige inspiration, mange modeller og værkøjer samt. masser af refleksionsspørgsmål. Og så er den også fyldt med konkrete opgaver, du skal løse undervejs. 

Workbook'en samler med andre ord de vigtigste ting fra kurset, så du kan tage dem med dig videre, også når kurset er slut. 

---

Rikke Østergaard er din underviser. Hun er blandt de mest anerkendte og brugte mentaltræningskonsulenter i Danmark.

Hun er forfatter til de ultrapopulære bøger, ”TAK!” og ”Sluk Emhætten”, og så er hun specialiseret i social intelligens og stress management.

Hun har gennem mange års arbejde med medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer fået indgående kendskab til, hvordan man optimerer samarbejdet i organisationer, forbedrer effektiviteten og skaber mentalt overskud. 
Rikke er desuden uddannet sociolog fra Københavns Universitet og fra University of Sydney.

 

 .     

 

Workbook'en, du får med

Close

Viden findes der masser af!

Det er bare langt fra det hele der er relevant. 

Derfor vil vi gerne høre Jer om hvilke behov I står overfor, og så finder vi en Danmarks bedste eksperter der kan lave et kursus netop om det. 

Og vælger vi at producere Jeres idé, belønner vi med 10 gratis licenser til vinderne. Samlet værdi 25.000,-

I har behovet - vi har eksperterne.