Generation Z og Y - tiltræk, fasthold og motivér

Stay Tuned! Emilia Van Hauens allerførste fulde online kursus er på vej. Det vil være spækket med viden om og værktøjer til at forstå, (vej)lede og motivere de nye generationer, der vælter ind på arbejdsmarkedet i disse år. 

Generation Z og Y er et af de allermest efterspurgte emner lige nu.

De unge kommer med andre krav, andre talenter og nye vaner. Og det kan godt være en udfordring. De vil have rammer, ikke en karriereplan. De vil have mening, ikke bare penge. De vil have indflydelse, ikke ordre. 

På dette online kursus med Emilia Van Hauen lærer du alt om fremtidens medarbejdere:

Alt om de unges forhold til arbejde, relationer og fællesskab. 
Du møder en række unge selv, som fortæller om deres ønsker og forventninger. Du møder også en række ledere, som giver dig et indblik i, hvordan de får det bedste ud af deres unge medarbejdere. 

Når du er færdig med kurset, ved du, hvordan man skaber de bedste resultater sammen med de unge. Du forstår og formår at lede de unge med fokus på motivation, inddragelse og selvbestemmelse. Du får værktøjer til at kommunikere med de unge, udvikle dem og skabe de optimale rammer for samarbejde. 

Cases fra bl.a.:
Deloitte, ATEA, IBM og Københavns Kommune. 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev "2-minutters-torsdag" og få nyt, så snart kurset lander. Skriv dig op her (nederst på siden).

 

Close

Viden findes der masser af!

Det er bare langt fra det hele der er relevant. 

Derfor vil vi gerne høre Jer om hvilke behov I står overfor, og så finder vi en Danmarks bedste eksperter der kan lave et kursus netop om det. 

Og vælger vi at producere Jeres idé, belønner vi med 10 gratis licenser til vinderne. Samlet værdi 25.000,-

I har behovet - vi har eksperterne.