Skru valgkampen sammen, så du vinder stemmer

 

Digitalt kursus til kandidater, støttegrupper og partier:

Vind valgkampen

Med Benjamin Rud Elberth

FÅ ADGANG NU

Før valgkamp, der sikrer stemmer

Der er en helt dokumenteret metode til at vinde stemmer ved valg. Den får du i dette digitale kursus, som er det eneste i Danmark af sin slags. Digital ekspert, Benjamin Rud Elberth, tager dig fra A-Z og viser dig, hvordan du skruer en valgkamp sammen på tværs af medier, så du opnår mest muligt kendskab og effekt. Det handler bl.a. om at forstå de sociale medier, om at bruge Facebook som analysemotor og om at være til stede og aktiv på de retter medier, på de rette tidspunkter.

Masser af materiale

Vind valgkampen indeholder mere end 25 videomoduler med viden og interviews. Alle modulerne er engagerende, og sammen med videoerne får du din helt egen workbook fyldt med øvelser, værktøjer og guides. 

Fuld fleksibilitet

Kurset er on-demand. Det giver dig en helt unik mulighed for at arbejde med din valgkamp. Du skal ikke møde op nogen steder, og du kan begynde med det samme. Ligesom du kan gennemgå kurset i det tempo, der passer dig. 

Få adgang nu

Dybdegående indsigt

Du får dybdegående indsigt i alle valgkampens facetter - bl.a. med stort fokus på sociale medier. De er både personlige distributionskanaler og analyseværktøjer, som giver dig synlighed og effekt. 

Modul 2 Interview om valgkampagner

Modul 3 Formlen for at blive valgt

Interview Målgrupper

PRIS: 495,-

Benjamin Rud Elberth

Benjamin ved kort sagt alt, hvad der er værd at vide om politisk kommunikation, sociale medier og valgkamp.

Til dagligt er han direktør i eget bureau, Elberth Kommunikation, som bl.a. hjælper ministerier, politiske partier og politikere med at sikre synlighed på tværs af medier og målrettet kommunikation. 

Desuden har han tidligere været digital chef hos Geelmuyden Kiese og Socialdemokraterne. 

Se mere

Hvad er Virtio?

Virtio er den smarteste måde at bliver klogere på. 

Alle vores kurser er udviklet på baggrund af den seneste forskning inden for e-learning og digital kommunikation. 

Vind valgkampen er det eneste kursus af sin slags i Danmark. Skriv dig op og kom igang med at føre valgkamp, der fører til stemmer. 

Læs mere om Virtio
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.